“Mökki, jossa ei ole sähköä eikä juoksevaa vettä!” Miltä Dolly Partonin talo näytti, herätti reaktiota

Hän näytti talonsa ja ryntäsi internetiin! 🛖😲Kukaan ei odottanut näkevänsä, millaiset ovat “maakuntalegendan” elinolot! 🧐😰 Hän avasi lapsuudenkotinsa ovet, joiden kuvat löydät tästä artikkelista! 👇

Kaikki eivät tiedä, että Dolly Parton oli yksi 12 lapsesta, jotka asuivat pienessä mökissä Seviervillessä, Tennesseessä. Hänen matkansa köyhyydestä tähteyteen rohkaisee miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa.

Heidän perheessään arvostettiin rakkautta ja uskoa enemmän kuin aineellista rikkautta. Hän kasvoi Smoky Mountains -vuoristossa, ja hänen varhaiselämäänsä leimasi köyhyys. He asuivat paikassa, jossa ei ollut sähköä eikä juoksevaa vettä.

Mitä tulee hänen musiikilliseen uraansa, hän sai aluksi inspiraationsa perheensä gospelmusiikista ja setänsä kitaratunneista. Monet ihmiset ilmaisivat epäuskonsa, mutta myöhemmin he tunsivat ylpeyttä siitä, että he todella tunsivat hänet henkilökohtaisesti.

Hänen miehellään on samat arvot, ja hän arvostaa yksinkertaisuutta ja yksityisyyttä. Puolisot nauttivat rauhallisesta elämästään Tennesseessä ja ovat maailman onnellisimpia vaatimattomista olosuhteista ja ylellisyyden puutteesta huolimatta.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant