“Elämä yhdysvaltalaisena maahanmuuttajana” Nainen näyttää avoimesti elinolonsa ja jättää kaikki sanattomiksi

Hän näyttää, miltä elämä näyttää 3 vuotta Yhdysvaltoihin muuttamisen jälkeen! 🤫🧐Nainen jakoi rehellisiä kuvia ja rynnisti verkkoon! 😲🤯 Lisää – katso artikkeli! 👇

Tämän päivän sankaritar asuu 1BR:ssä, joka tarkoittaa yhden huoneen asuntoa, joka koostuu yhdestä makuuhuoneesta, vierashuoneesta, keittiöstä ja kylpyhuoneesta. Tältä se näyttää ulkoapäin. Nyt, 3 vuotta Yhdysvaltoihin muuton jälkeen, tyttö kertoo, millaisissa olosuhteissa hän asuu.

On myös suuri parkkipaikka, joka on kuitenkin yksityinen. Erillinen on melko hiljainen ja ilmasto täällä on leuto ja miellyttävä. Heti kun astuu sisään, ensimmäinen asia, joka herättää mielenkiintomme, on vierashuone. Keittiö on erotettu baaripöydällä.

Myös makuuhuoneen tunnelma on miellyttävä silmälle. Siinä on queen-size-vuoteen ja sivupöytien lisäksi televisio ja suuri abstrakti maalaus seinällä. Kylpyhuone ansaitsee myös erityisen huomiomme. Se on suunniteltu minimalistiseen tyyliin.

Hän kertoo maksavansa 1700 dollaria kuukaudessa ja voi sanoa, ettei hän tarvitse mitään muuta. Asunto on melko arvostetussa erillisessä paikassa ja sopii sekä turisteille että paikallisille.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant