“Ei eroa tavallisesta pellestä!” Anne Hathaway aiheutti ristiriitaisia reaktioita oudossa asussaan

“Hän meni ulos ja kaikki nauroivat hänelle!” 😁🤡Anne herätti kaikkien huomion valitsemalla epätavallisimman asun julkisuudessa👗🤦🏻‍♀️We ei ole vielä nähnyt häntä niin outona, katso here👇🏻

Näyttelijä Anne Hathaway sai hiljattain huomiota osallistumalla minisarjaan. Sarja perustuu tositapahtumiin ja kertoo yhdysvaltalaisen co-working-startup WeWorkin noususta ja romahduksesta.

Anne Hathaway on viime aikoina esiintynyt julkisuudessa paljon, sillä hän näyttelee Jared Leton vastanäyttelijänä. Hän oli näyttelijän aviomies WeCrashed-minisarjassa. Näyttelijä valitsee mieluiten huomiota herättäviä asuja, mikä yllättää kaikki hänen faninsa. Hiljattain paparazzit ikuistivat Hathawayn New Yorkin kaduilla.

Julkkis valitsi asun, josta tuli heti ihmisten huomion keskipiste. Kuvissa hänellä oli yllään monivärinen haalari, jossa oli leveälahkeiset housut, jotka toivat esiin hänen hoikan vyötärönsä. Hän lisäsi lookkiinsa takin, jossa oli sama printti. Hänen hiuksensa oli laitettu poninhännäksi.

Näyttelijä käytti luonnollista meikkiä ja luopui koruista lähes kokonaan. Kommenteissa hänen faninsa ilmaisivat mielipiteensä: “Mikä pellepuku tämä on!”, “En uskaltaisi mennä julkisuuteen tässä asussa”․.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant