“Mikä kylän tyttö!” Arkistokuvat Meghan Marklesta herättivät kuumia keskusteluja

“Kuvat, jotka herttuatar haluaisi ehdottomasti unohtaa!” 😬Markle ei koskaan kuvitellut, että hänen salaiset kuvansa päätyisivät nettiin😱😭Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä hänet tässä article⬇️⬇️⬇️

Meghan Markle on aina ollut ihmisten huomion keskipisteessä ja hänestä on tullut yksi maailman suosituimmista naisista. On selvää, että internetin käyttäjät olivat kiinnostuneita siitä, miltä hän näytti ennen kuin hänestä tuli kuuluisa ja hän meni naimisiin prinssin kanssa.

Hänen isänsä jakoi hiljattain vanhoja kuvia hänestä, joissa hän oli täysin tunnistamaton. Toimittajat onnistuivat löytämään kuvamateriaalia ajalta, jolloin Megan kuvasi Suitsia ja halusi näyttelijänuraa. Tuolloin Markle oli täysin erilainen ja jopa hänen tyylinsä oli erilainen kuin nykyään.

Hän ilmeisesti rakasti tiukkoja ja lyhyitä mekkoja, jotka korostivat hänen vartaloaan. Nyt Sussexin herttuatar suosii tyylikkäämpiä ja hillitympiä asuja.
Taannoin Twitteriin ilmestyi kuva, jossa monet internetin käyttäjät eivät tunnistaneet Marklea. Tässä hän on noin 15- tai 16-vuotias.

Kuva on luultavasti otettu lukion juhlissa, joissa Megan valitsi samettimekon ja piti kädessään persikanvärisistä ruusuista koostuvaa boutonnieraa. Toimittajien mukaan hän poseerasi ystäviensä kanssa.
Mitä mieltä sinä olet hänen ulkonäöstään? Jaa näkemyksesi kommenttiosassa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant