“Isän geenit tekivät tehtävänsä!” Se, miltä Clooneyn lapset näyttävät, ei jää keneltäkään huomaamatta

George ja Amal Clooney saivat 6 vuotta sitten kaksoset! 😮😍 Huippunäyttelijän lapset ovat jo aikuisia! 🧐🧐🫢 Katso heidän tuoreet eksklusiiviset kuvansa tästä artikkelista! 👇👇👇

Amerikkalainen hittisarja ER nosti George Clooneyn tihkuvan uran aivan uudelle tasolle. Tämä ei suinkaan ollut hänen ensimmäinen työnsä, mutta se, joka teki hänestä ehdottomasti tunnetun, kysytyn ja kohoavan hahmon alalla.

Hän näytteli elokuvassa “Batman ja Robin”, josta hän sai ansaitusti 10 miljoonaa dollaria. Hänen karismansa, ammattitaitonsa ja erinomainen näyttelijäntyönsä kannattivat ehdottomasti ja niitä arvostetaan edelleen suuresti.

Mitä tulee hänen henkilökohtaiseen elämäänsä, hän on naimisissa Amal Clooneyn kanssa, jonka kanssa näkyvä näyttelijä toivotti tervetulleeksi aivan ihanat kaksoset vuonna 2017. Tuleva pariskunta kohtasi ensimmäisen kerran toisensa järven lähellä, kun molemmat olivat lepäämässä.

Tuolloin Amal työskenteli kansainvälisessä oikeudenkäynnissä. Vain muutamaa kuukautta myöhemmin rakastava pari päätti laillistaa suhteensa. Tämä tapahtui vuonna 2014. Puolisot ovat aina tehneet parhaansa pitääkseen kaksikon poissa julkisuudesta.

Uudet eksklusiiviset kuvat kaksosista ovat rantautuneet verkkoon tullen kiivaan keskustelun aiheeksi. Katso, miltä thr-näyttelijän pienet kaksoset näyttävät nyt!

Rating
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant