Sairauksien kanssa taisteleminen ja rahattomuus eivät estäneet tätä pariskuntaa rakentamasta unelmiensa taloa

Pariskunta rakensi kahdella rahtikontilla ja ilman budjettia viihtyisän talon! 😮😍Tämän päivän uskomaton tarina ei jätä ketään kylmäksi! 😯 Katso lisää kuvia tästä artikkelista! 👇

Talon, jossa tämä pariskunta asuu, pinta-ala ei ole kuin 37 neliömetriä. Tietenkin tuntuu tuskin mahdolliselta asua täällä, mutta itse asiassa siitä on tullut yksi miljoonien ihmisten mukavimmista asuinpaikoista.

Koska rahattomalla pariskunnalla ei ollut taloudellisia mahdollisuuksia, se teki talon rahtikontista. Käyttämällä vain kahta niistä he pystyivät rakentamaan kaksikerroksisen talon. Tämän pariskunnan uskomaton tarina alkoi vuonna 2014 hankkimalla alueelle Washingtonissa.

Dave sai kuitenkin pian aivoverenvuodon. Hän vietti jopa paljon aikaa kuntoutuskeskuksessa. Onneksi hän selvisi hengissä, ja perhe alkoi pian toteuttaa suunnitelmiaan.

Hän menetti epäonnekseen oikean puolensa kehostaan, mutta se ei estänyt häntä tavoittelemasta vaalittua unelmaansa. Kuten hän väitti, juuri rakennustyö auttoi häntä toipumaan kauheasta sairaudesta.

Vuonna 2016 talo oli valmis, ja mies sai kuin ihmeen kaupalla liikuntakyvyn 85 prosenttiin kehostaan. Ensimmäisessä kerroksessa on kylpyhuone, vierashuone ja ruokakomero tavaroiden säilytystä varten.

Mitä toiseen kerrokseen tulee, siellä on parveke ja makuuhuoneet. Sieltä on myös upea näköala, joka ei anna kenenkään jäädä välinpitämättömäksi.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant