Vasta 80-vuotiaana tämä isoäiti päätti vihdoin kunnostaa vanhan asuntonsa, ja tulos on erinomainen.

“Miksi hän tarvitsee tällaista luksusta 80-vuotiaana?” 😳15 vuotta myöhemmin tämä isoäiti suostui lopulta remonttiin😱😍Sinulle jää varmasti suu auki, kun olet nähnyt kuvat lopputuloksesta artikkelissa!👇👇👇👇👇

Kun tälle isoäidille tarjottiin asunnon remonttia, hän sanoi aina, ettei hänellä ole enää kauan aikaa elää. Hän menetti miehensä juuri täytettyään 50 vuotta.
Mummo ei ehkä elä pitkään, mutta nyt hän nauttii elämästään․ Hän käy kävelyillä ystäviensä kanssa ja käy ostoksilla.
Jo 15 vuoden ajan olemme kaikki yrittäneet taivutella häntä remonttiin, mutta hän sanoo aina haluavansa, että talo säilyy samanlaisena kuin se oli hänen miehensä aikana. Lopulta hän kuitenkin suostui siihen, että talo on remontoitu.

Ensin remontoimme keittiön, jotta siitä tulisi valoisa ja viihtyisä, ja sitten siistimme kylpyhuoneen. Sen jälkeen he ehdottivat, että isoäiti suostuisi samalla kauniisiin kattoihin ja ainakin heittämään tuoreen linoleumin. Ostimme uudet huonekalut ja vaihdoimme tapetit, jotka hän oli aikoinaan ripustanut isoisänsä kanssa. Sitten seinät rapattiin ja pohjustettiin.

Tällaisen valtavan työn jälkeen meidän oli poistettava kaikki roskat asunnosta. Tarkistimme johdotukset ja siirsimme kytkimet sopivaan paikkaan.

Teimme kittiä, ensin pää- ja sitten viimeistelykittiä, ja levitimme pohjan. Vaihdoimme myös patterit․ Lopulta kaikki meni suunnitelmien mukaan.

Kun seinät olivat kuivuneet, hioimme ne, sitten maalasimme katon ja koristelimme sen kattosokkeleilla.

Valitsimme vinyylitapetit fleece-pohjalla. Modernin lopputuloksen saamiseksi yhdestä seinästä tehtiin kuviollinen ja loput olivat yksivärisiä.

Ja tässä on se hauskin osa! Isoäiti päätti jättää vanhat kaapit taloon isoisänsä muistoksi, mutta hyvä, että hän suostui uuteen sohvaan! Nyt mummo voi tietysti paremmin.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant