“Toista Brad Pittiä on vaikea tunnistaa!”: Täysin uusi kuva 42-vuotiaasta Chris Pinestä aiheutti kohua

Fanit eivät suostuneet uskomaan, että tämä hoitamattoman näköinen mies, jolla on harmaa parta, on Pine 😳😱😱

Tässä on Ch. Pine, joka on ollut yksi sydäntensyöjistä ja jota ympäröivät aina naispuoliset ihailijat, jotka olivat hulluna häneen. Häntä kutsuttiin jopa “toiseksi Brad Pittiksi”. Silti muutokset, jotka hän on viime aikoina kokenut, ovat uskomattomia.

Monet alkoivat jopa huolestua hänen terveydestään ja mielentilastaan kyseenalaistamalla, kärsiikö hän mistään sairauksista tai vaarallisista tavoista.

Hänen loistava näyttelijäntyönsä, poikkeuksellinen charminsa ja karismansa tekivät hänestä kysytyn ja ylistetyn näyttelijän Hollywoodissa. Hän esitti pääasiassa supersankareita ja prinssejä, jotka sopivat hänen imagoonsa parhaiten.

Viime vuosina hän on kokenut radikaaleja muutoksia. Monien mielestä hän näyttää nyt entistä vanhemmalta ja on lakannut huolehtimasta ulkonäöstään.

Täysin harmaantunut parta ja pitkät hiukset saavat hänet näyttämään entistä vanhemmalta ja vähemmän huolitellulta.

Hänen jyrkkä muodonmuutoksensa ei anna kenenkään jäädä välinpitämättömäksi. Hän lakkasi näyttämästä itseltään ja sen sijaan, että häntä kutsuttaisiin toiseksi Pittiksi, hän muistuttaa nettikansalaisten mukaan nyt koditonta miestä.

Kukaan ei tiedä varmasti, kärsiikö hän vakavista sairauksista tai huonoista tavoista, jotka saavat hänet näyttämään paljon vanhemmalta.

Toinen selitys voi kuitenkin olla se, että hän yksinkertaisesti päätti olla käyttämättä anti-aging-menetelmiä ja vanhenee luonnollisella tavalla. Hän jatkaa edelleen näyttelemistä elokuvissa ja esiintymistä punaisella matolla.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant