“Hän on vanhentunut kuin viini!”: Kameran linssit nappasivat Cherin legginsseissä ja korkokengissä

Cher unohti, kuinka vanha hän on, ja esiintyi tiukoissa legginsseissä! 🤭😮 Laulajattarella on sellainen kroppa, josta jopa 20-vuotiaat voivat unelmoida! 🫣😍

Valokuvaajat nappaavat hänet harvoin julkisesti, mutta aina kun niin käy, he eivät jätä tilaisuutta käyttämättä ikonisen esiintyjän ikuistamiseen ja jakavat kuvat sosiaalisessa mediassa. Se, että kuuluisa laulaja ei näytä ikäisekseen, on kiistaton tosiasia.

Tällä kertaa Cher valitsi tiukat legginsit, joissa on ripaus provosoivuutta, lyhyen topin ja mustan takin. Sanoa, että hänen vartalonsa on yksinkertaisesti unelma jopa 20-vuotiaalle, ei ole mitään sanottavaa. On sanomattakin selvää, että hän on säilyttänyt vartalonsa hyvin.

Ikonisen esiintyjän kannattajat kiirehtivät jättämään kommentteja.

“Onko hänellä mitään käsitystä siitä, mitä ikääntyminen on?”, “Jos ikääntyminen, niin vain tällä tavalla!”, “Kertokaa joku hänelle, että hän on jo 76-vuotias!”, “Tältä näyttää ikääntyminen kuin viini”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant