“Hän oli melkein häpeän partaalla”: Kate Beckinsale oli vähällä joutua kiusalliseen tilanteeseen Cannesin elokuvajuhlilla

Hänen bodynsa napit aukesivat ja se nousi ylös kuin verho😲 Ilman Keanu Reevesiä ja Robert Sean Leonardia Kate olisi joutunut kiusalliseen tilanteeseen 😱

Vuonna 1993 Kate Beckinsale oli elokuvajuhlilla ja kohtasi ongelman asunsa kanssa․ Hän oli esittelemässä elokuvaa “Paljon melua tyhjästä” yhdessä Keanu Reevesin ja Robert Sean Leonardin kanssa. 19-vuotiaana hänellä ei ollut varaa kalliisiin vaatteisiin vaatekaapissaan․

Näyttääkseen hieman erilaiselta Kate koristeli hiuksensa kukalla, jonka hän otti hotellihuoneestaan aamiaisen aikana. Hän pukeutui ruskeaan mekkoon ja tukeviin saappaisiin ja näytti varsin tyylikkäältä ja elegantilta․

Mutta yhtäkkiä hänen bodynsa kanssa, jonka hän oli ostanut lentokentältä, oli ongelma․ Kun hän nousi autoon, napit aukesivat ja bodyn pää nousi heti ylös․ Sitä oli hyvin vaikea korjata autossa ja hän oli huolissaan tilanteesta.

Tapahtumassa ollessaan Kate päätti varoittaa kollegoitaan tästä․ Onneksi Keanu ja Robert auttoivat häntä pääsemään valokuvaajien ohi․ Kate julkaisi sosiaalisissa verkostoissa elokuvajuhlilta otettuja kuvia․ Kuvassa näkyy tämä unohtumaton tilanne.


“Punaisella matolla kerroin Keanulle ja Robertille hiljaa ongelmastani”, Kate kertoi. “Kuvassa näet, kuinka pidän bodyä edestä ja he pitävät huomaamattomasti selästä kiinni. He olivat ihania ihmisiä ja avuliaita päivän loppuun asti. He tulivat heti apuun”․

Kate oli tänäkin vuonna Cannesin elokuvajuhlilla ja isännöi amfAR-gaalaa. Tapahtumaan osallistui monia julkkiksia, jotka voittivat sydämet asuillaan․

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant