“Jalat kuin tulitikut ja kimmoisuuden menetys”: Laulaja esitteli ikääntynyttä vartaloaan bodysuitissa ja petti fanit

Uudet paparazzikuvat 55-vuotiaasta Dionista mauttomassa asussa herättivät kysymyksiä 🧐

Legendaarisen laulajan tapa esiintyä julkisuudessa herätti paljon kysymyksiä fanien keskuudessa. Hän on aina vastustanut mauttomia ja yltiöpäisiä asuja, mutta esiintyi hiljattain bodysuitissa. Sanomattakin on sanomattakin selvää, että kaikki olivat tyrmistyneitä.

Monet olivat sitä mieltä, että tämä asu sai hänet näyttämään entistä vanhemmalta, ei sopinut hänelle lainkaan ja jopa lisäsi vuosia hänen ikäänsä. Se korosti hänen ikääntyneitä jalkojaan, kimmoisuuden menetystä ja ryppyistä ihoa. Se ei tietenkään ollut paras valinta ja joutui kritiikin kohteeksi.

Kun taas jotkut halusivat mennä vielä syvemmälle ja uskoivat, että hän kärsi vakavista terveysongelmista, jotka saivat hänet laihduttamaan. Oletko sinä sitä mieltä?

On surullista nähdä idolimme vanhentuneen näköisenä ja toivotaan, että hän voi hyvin!

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant