“Onko hän oikeasti taas raskaana?”: Kun Rihanna näki jälleen pyöreän vatsan, fanit olivat hämmentyneitä

Rihanna ei halua lopettaa! Ilmeisesti hänen viimeisin asuvalintansa paljastaa ison salaisuuden 😳😮 No, okei, ei ole enää syytä salailla statusta 🧐 On aika kertoa totuus! 🤐

Rihanna rakastaa usein yllättää faninsa. Helmikuussa hän ilmoitti olevansa toista kertaa raskaana ja olevansa kuudennella kuulla raskaana. Laulaja tunnetaan raskaana ollessakin rohkeasta tyylistään. Eikä tämäkään kerta ole poikkeus.


Hän esitteli aina kasvavaa vatsaansa kaikille faneilleen. Hän valitsi tyylikkäitä ja tyylikkäitä asuja, aivan kuten ensimmäisen raskautensa aikana.


Mutta uskomatonta tapahtui! Rihanna nähtiin pukeutuneena ruskeaan crop-toppiin, jossa oli avoin pääntie ja keskivartalotaskut. Hän yhdisti topin hiekanväriseen turkistakkiin ja valitsi siniset housut. Hänen lookinsa viimeisteltiin kultaisilla korvakoruilla ja kaulakorulla. Se osoittautui ihanaksi iltalookiksi.


Monille faneille hänen kuvansa oli hyvin outo. Useimmat heistä olivat iloisia nähdessään Rihannan kauneuden ja viehättävyyden. Mutta jotkut jopa luulivat Rihannan olevan taas raskaana ja jättivät kommentteja, kuten “hän näyttää täydelliseltä raskaana ollessaan”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant