“Miten Kurt Russell antoi hänen pitää tätä?” Goldie Hawnin äskettäinen outing herätti kiistaa…

Fanit sulkivat silmänsä häpeästä, kun Goldie Hawn esiintyi minishortseissa! 🫣😨 Kuka muistuttaa häntä siitä, että hän on jo 7️⃣8️⃣? Hollywood-näyttelijä ja Kurt Russellin vaimo ei välitä muiden mielipiteistä ja elää elämäänsä täysillä! 😉🤌 Skandaalikuvat – katso artikkeli! 👇

Tuntuu siltä, että Goldie Hawnille ikä ei merkitse mitään. Viime aikoina kuvajournalistit ovat napanneet ikonisen Hollywood-näyttelijättären rennolta kävelyltä yhdessä miehensä K. Russellin kanssa. Tapa, jolla 78-vuotias nainen näyttäytyi, sai aikaan ristiriitaisia reaktioita.

The First Wives Club -elokuvan tähti suosi tyylikästä hattua, hihatonta paitaa ja samanvärisiä minishortseja. Hän täydensi kuvaansa aurinkolaseilla ja koruilla. Hänen kalju asunsa nousi nopeasti keskustelujen aiheeksi. Jotkut ihailivat häntä vilpittömästi, kun taas toiset olivat vahvasti pettyneitä.

“Aika ei säästä ketään!”, “On aika lopettaa shortsien käyttö”, “Ikä on jo ottanut hänestä veronsa”, “Nuo ryppyiset, pyöreät nilkat ja ihon pigmenttipigmentti eivät pysäyttäneet häntä!”, “Hän näyttää hämmästyttävän hyvältä ikäisekseen”, “Kaikkien aikojen paras näyttelijätär, epäilemättä!”.

 

Rating
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant