“Kävelen hädin tuskin ja kädet tärisevät”: 88-vuotiaan Sophie Lorenin harvinainen esiintyminen herätti kysymyksiä fanien keskuudessa

Tältä näyttää yksi elokuva-ikoneista Loren seniorimummona 88-vuotiaana 👀👀👀👀👀.

Viime vuosina tämä elokuvatähti on osallistunut harvoin mihinkään tapahtumiin, osoittaa antaa faniensa kaivata idoliaan niin paljon. Usko tai älä, ikoninen näyttelijä on täyttänyt 88 vuotta. Näinä päivinä hän on esiintynyt julkisesti ja yllättänyt fanit.

Hän tuli vieraana yhdessä sukulaistensa kanssa, jotka pitivät häntä jatkuvasti silmällä, jotta kaikki olisi kunnossa. Vaikka hän pystyi tuskin kävelemään itse, hän tervehti lämpimästi fanejaan.

Näin merkittävää tapahtumaa varten hän valitsi mieluiten tyylikkään mustan puvun, jota hän täydensi ylellisillä koruilla. Hänen upeasti muotoillut hiuksensa herättivät hänen faniensa erityisen huomion.

Jotkut olivat surullisia nähdessään, miten paljon heidän suosikkinäyttelijänsä on muuttunut näiden vuosien aikana. Tästä huolimatta hän näytti hyvältä ja hymyili jatkuvasti.

“Hän pysyy aina upeana, tapahtui mitä tahansa!”, “Kuinka kauan nukuin? Kuinka paljon hän onkaan muuttunut tähän mennessä!”, “Hän pysyy aina uskollisena tyylilleen!”, “On surullista nähdä idolimme vanhenevan”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant