“Syvällä masennuksessa, vain ihoa ja luita!” Tältä Natalie Portman näyttää ja elää eron jälkeen

Se oli heinäkuussa 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣, kun uutinen heidän avioerostaan osui verkkoon! 💥😲 Yli kymmenen vuoden avioliiton ja kahden lapsen saamisen jälkeen hän sai tietää, että Millepied petti häntä! 💔😰 Paparazzi kuvasi Portmania ensimmäistä kertaa pitkään aikaan ja aiheutti raivon fanien keskuudessa! 🤯😤 Parempi istua alas ennen kuin katsot hänen viimeisimmät kuvansa tässä artikkelissa! 👇

Juuri “Black Swan” -elokuvan kuvauksissa näiden kahden välille syntyi kemia, joka johti heidän vuosikymmenen mittaiseen avioliittoonsa ja kahden lapsen syntymään. He olivat ihanne- ja esimerkkipari faniensa silmissä, joille tuli suurena yllätyksenä uutinen heidän virallisesta erostaan.

Syyksi heidän eroonsa tuli miehen uskottomuus. Huhut hänen rakkaussuhteestaan toiseen jättivät kaikki sanattomiksi. Fanit eivät tienneet, tekisivätkö he sovinnon vai eivät, eikä ikoninen näyttelijä voinut antaa miehelle anteeksi ja päätti heidän liittonsa. Ranskalainen tanssija ja koreografi ei voinut ansaita hänen anteeksiantoaan.

Moni on miettinyt, miltä Portman näyttää ja elää skandaalimaisen avioeron jälkeen, ja tässä hän on. Elokuvatähti näytti menettäneen tuntuvasti painoaan sekä entistä raikkauttaan ja kimmoisuuttaan. On sanomattakin selvää, että avioero on vaatinut häneltä veronsa.

“Tätä avioero voi tehdä!”, “Vain sokea mies voisi pettää häntä”, “Hän ei yksinkertaisesti tiennyt, mitä tehdä tämän kaunottaren kanssa”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant