“Mikä odottamaton käänne!” Kevin Costner vahvistaa huhun prinsessasta ja kaikki sanovat samaa asiaa

Hän rikkoo vihdoin hiljaisuuden ja paljastaa totuuden Lady Di:stä! 💥😲 Näyttelijä paljastaa prinssin tekemän tunnustuksen ja tämä on jotain mitä me kaikki pelkäsimme kuulla! 🤐🤯 Pidätä hengitystäsi, ennen kuin saat tietää leukoja pudottavia yksityiskohtia tästä artikkelista! 👇

Kevin Costner on nykypäivän yksi merkittävimmistä ja korkeimmalle kohoavista elokuvatähdistä, joka muistetaan parhaiten roolistaan elokuvissa “Tanssii susien kanssa” ja “The Bodyguard”, jotka nostivat hänen uransa uudelle tasolle.

Niille, jotka eivät tiedä, näyttelijä ja prinssi tapasivat useita vuosia sitten. Kuten hän mainitsee, hän ei epäröinyt hetkeäkään eikä katunut mitään myöhemmin. Heidän kohtaamisestaan ei tiedetä paljon yksityiskohtia ja moni asia on edelleen tuntematon. Viime aikoina elokuvatähti jakoi yllättävän tunnustuksen edesmenneestä prinsessasta.

Yellowstone-tähti myönsi, että prinssi esitti toiveen puhua hänen kanssaan.

“Satuin olemaan Englannissa, ja sain viestin, että prinssi haluaisi puhua, ja sanoin “Mitä?”… ja sitten sanoin “Okei”. Tapasimme tässä huoneessa, ja olimme kahden. Hän tuli luokseni ja kättelimme… Ensimmäinen repliikki hänen suustaan oli: “Tiedätkö, äitini tavallaan ihastui sinuun.”

He puhuivat yhteensä puoli tuntia. Vaikka hän kieltäytyi menemästä yksityiskohtiin heidän kohtaamisestaan, hän kuvailee heidän tapaamistaan “suloiseksi”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant