“Yritän selvittää, mikä minä olen…” Muusikko Stingin tyttären ulkonäöstä tuli keskustelunaiheeksi

Ihmiset luulivat Stingin tytärtä mieheksi, jolla oli voimakkaat piirteet ja raakuus! 😳🤯 Tähti näytti tyttärelleen, joka väittää olevansa suuntautumisen suhteen päättämätön! 🫢😱 Pidätä hengitystäsi ennen kuin näet Eliot Sumnerin kuvat tässä artikkelissa! 👇

Ottaen huomioon, että Stingin lasta kutsutaan “ei-binääriseksi” ja hän väittää olevansa vielä päättämätön suuntautumisen suhteen, on sopivaa kutsua tähden lasta “heiksi”. Eliot on syntynyt Pisassa, Italiassa, ja hän on nuorin Stingin kuudesta lapsesta. Aluksi hän haaveili kokin ammatista, mutta kaikki muuttui, kun Eliot huomasi, mitä kitara on.

Debyyttialbumi oli “The Constant”. Tähden perillinen tutki teknokohtausta DJ-peitenimellä Vaal esitellen monipuolisuuttaan ja intohimoaan.

Lisäksi Eliot on debytoinut myös näyttelemisessä näyttelemällä “With You and Without You” ja “Stardust” -elokuvissa. Se oli vuonna 2015, että Eliot tuli ulos lesbona vahvistamalla romanssejaan mallin L. V. Alten ja seurapiirijulkkis F. Herbertin kanssa.

Eliot väittää, että ei ole olemassa sukupuolta ja yksi ei pitäisi tuntea paineita, koska on päättämätön lisäämällä, että jokainen on ihminen.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant