“Älä anna Victorian nähdä näitä kuvia!” David Beckhamin ja hänen tyttärensä tuoreet kuvat tekevät otsikoita

David pitää 1️⃣2️⃣-vuotiasta tytärtään tiukasti vyötäröllä ja suutelee häntä huulille!😬 Jalkapalloilijan asenne tytärtään kohtaan nosti kaikkien kulmakarvat pystyyn! 🤨🤔 “Victoria, missä olet?”, “Soita poliisille, heti!”!💬Skandaalikuvat – katso artikkeli! 👇

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Про Кино (@kino_diary)

Näillä puolisoilla on pitkä ja kiitettävä rakkaustarina, joka ei anna kenenkään jäädä välinpitämättömäksi. Jo vuonna 1999 he solmivat avioliiton ja heidän “ikuisuutensa” alkoi. Heidän avioliittonsa aikana he toivottivat tervetulleeksi neljä lasta.

On kiistatonta, että he ovat esimerkillinen perhe ja toimivat suurena inspiraationa miljoonille. Ihmiset ovat kuitenkin viime aikoina keskustelleet jalkapalloilijan ja Harperin oudosta siteestä. Kyse on siitä, että David näyttää kohtelevan 12-vuotiasta lasta sopimattomalla tavalla.

Jos otamme huomioon sen, että hän piteli häntä tiukasti vyötäröstä kiinni ja suuteli häntä usein huulille, ei ole yllättävää, että heidän suhteensa aiheuttaa kohua. Jotkut jopa pelkäsivät, että Victoria näkisi nämä kuvat ja tekisi heti skandaalin.

“Joku, olkaa kilttejä, opettakaa hänelle vähän tapoja, miten kohdella lastaan”, “Suutelet teini-ikäistä tytärtäsi huulille? Näyttää siltä, että joku tarvitsee psykologista apua”, “Maailma on kääntynyt ylösalaisin”, “Miksi olette kaikki niin huolissanne? Hän vain rakastaa lastaan ja näyttää sen”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant