“Äidin pieni poika on kasvanut isoksi!” Katsotaanpa tarkemmin Klumin ja Sealin pojan valmistujaisseremoniaa

Juuri osoitteessa 2️⃣0️⃣0️⃣5️⃣ Klum ja hänen silloinen aviomiehensä toivottivat poikansa tervetulleeksi! 😮😍 Vuosia on kulunut ja Henry on jo juhlinut 1️⃣8️⃣th syntymäpäiväänsä! 🫢⌛ Onnittelemme häntä valmistumisen johdosta! 🤗🎉Paparazzi kuvasi supermallia nykyisten ja ex-miestensä kanssa ja katso sinäkin kuvat tästä artikkelista! 👇

Liitytään onnittelujen joukkoon Heidi Klumin ja Sealin pojan valmistujaisjuhlien johdosta. Muistutettakoon, että Henry on syntynyt vuonna 2005 ja hänestä on tullut todellinen sydäntensärkijä jo 18-vuotissyntymäpäiväänsä vietettyään. Tämä johti siihen, että ex-puolisot tapasivat jälleen parin tunnin ajan, mikä ei tietenkään välttynyt paparazzeilta.

Se oli vuonna 2012, kun saksalainen supermalli ja brittilaulaja erosivat 7 vuoden avioelämän jälkeen. Puolisoilla oli avioliiton aikana kolme yhteistä lasta: Henry, Johan ja Lou. He kuitenkin jatkoivat yhteisvanhemmuutta lastensa vuoksi.

Entisen supermallin valinta osui naiselliseen vaaleanpunaiseen pukuun, joka koostui bleiseristä ja väljistä housuista. Mitä tulee hänen nykyiseen aviomieheensä, hän valitsi ylisuuren mustan paidan ja siihen sopivat housut.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant