“Kuka sanoi, etteivät plus-kokoiset naiset voi käyttää bikinejä?” Abby Bible vastaa vihaajilleen eikä jätä mielikuvitukselle sijaa

Ihmiset kutsuvat häntä “lihavaksi possuksi”, mutta hän ei välitä eikä jätä käyttämättä tilaisuutta näyttää puolialastonta vartaloaan! 😬🤯Hän esittelee ylpeänä rasvapoimujaan ja tähän eivät kaikki ole valmiita! 🤐🤐🫣 Yritä olla sulkematta silmiäsi hämmennyksestä, kun näet hänen mausteiset kuvansa tässä artikkelissa! 👇

Tässä on Abby Bible, 26-vuotias muotiharrastaja New Yorkista, joka on melko suosittu TikTokissa. Kuten voi huomata, hän on omaksunut kehopositiivisuuden ja rokkaa usein paljastavia asuja ja bikinejä epätyypillisestä ulkonäöstään huolimatta. Usko tai älä, noin 200 000 ihmistä seuraa häntä aktiivisesti sosiaalisessa mediassa.

Abby on yksi niistä malleista, jotka raivaavat= uutta tietä kehopositiivisuudelle ja katsoo, että myös plus-kokoisilla ihmisillä on varaa pukeutua ihan mihin vain, eikä ylipaino ole mikään este. Hän ei välitä muiden mielipiteistä ja elää elämäänsä täysillä.

“Onko olemassa miehiä, jotka pitävät tätä attraktiivisena? Jos kyllä, on aika mennä psykiatrille!”, “Internet riittää tältä päivältä!”, “Ei heikkohermoisille”, “Sain melkein aivohalvauksen selatessani hänen sosiaalista mediaansa”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant