Kukaan ei uskonut, että tämä kaveri voisi muuttaa koulubussin asunnoksi, mutta lopputulos jätti kaikki sanattomiksi.

Ihmiset nauroivat minulle, kun jätin kaiken taakseni ja muutin vanhaan koulubussiin! ➡️🚌 Kukaan ei osannut kuvitella, mitä aioin tehdä sillä, mutta lopputulos oli henkeäsalpaava! 😱🥳 Kun avasin sen oven, kaikki alkoivat haaveilla siitä! 🫠💘Katso sisustus tästä artikkelista! 👇

Tämän päivän artikkeli kertoo Danny O’Breinistä, jonka nerokas idea muuttaa vanha koulubussi upeaksi pikkukodiksi toteutui. Muutostyön aikana omistajalle oli tärkeää saada erityinen paikka kirjojen ja toimistotarvikkeiden säilytykselle.

Kuten voi huomata, kirjat ovat Dannylle aarteita ja korvaamaton osa hänen elämäänsä. Hänen olohuoneestaan löytyy runsaasti minikirjoja. Usko tai älä, hän on jopa tehnyt tilaa taidetarvikkeilleen kahdeksanjalkaisen sohvan alle, joka voidaan myös muuntaa täysimittaiseksi sängyksi.

Siellä on myös ainutlaatuinen paikka, jossa hän säilyttää ruokaa, mausteita, öljyjä ja muita ruoanlaittotarvikkeita. Hän kutsuu tätä parhaaksi keittiöksi, joka hänellä on ollut koko elämänsä aikana. Täältä löytyy kaikki tarpeellinen – liesi, uuni, syvä tiskiallas, jääkaappi, taitavammin suunniteltu ja monikäyttöinen säilytys.

Lisäksi Dannylla on myös autotalli, jossa hän säilyttää ylimääräistä vettä, generaattoria, retkeilyvarusteita ja muita asioita, jotka eivät ole välttämättömiä jokapäiväisessä elämässä. Hän on jo puoli vuotta asunut pyörillä varustetussa talossa ja lähellä luontoa.

Alla on myös koko video Dannyn elämästä koulubussissa, hänen kanssakulkukohteistaan ja kaikista seikkailuista, joita hän on tähän mennessä kokenut! Nauti!

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant