“Geenit eivät valehtele!” Kim Kardashian näytti isoäitinsä Mary Jo Campbellin ja räjäytti verkon ilmaan.

Kaikki puhuvat Kim Kardashianista, mutta oletko koskaan nähnyt hänen isoäitinsä? 🤔🧐 Julkkis näytti 9️⃣0️⃣ -vuotiaan naisen eikä ollut valmis fanien reaktioon!😳🤯 “Geenit tekivät tehtävänsä”, “Kardashianit eivät vanhene”!💬 Tsekkaa hänen kuvansa tästä artikkelista!👇

Monet ovat sitä mieltä, että Kardashian-Jenner-perheen pää on Kris Jenner. Kuitenkin vain harva on nähnyt hänen äitinsä, siskosten isoäidin, jota voidaan pitää suurperheen vaikutusvaltaisimpana hahmona. Jo Campbell harrasti mallin työtä jo nuorena.

Hänen poikkeuksellisen kauniit piirteensä, vertaansa vailla oleva naisellisuus ja karisma muokkasivat hänestä yhden alan korkeimmista ja juhlituimmista hahmoista. Mitä tulee hänen yksityiselämäänsä, hän on ollut kolmesti naimisissa. Hänen pisin avioliittonsa oli Harry Shannonin kanssa, ja vasta tämän poismeno saattoi heidät erilleen.

Hänen elämänsä on kuitenkin ollut täynnä haasteita ja vastoinkäymisiä. Hän on taistellut syöpää vastaan, jonka hän on kohdannut ja voittanut kahdesti. On merkittävää, että hän on menestyksekkäästi pyörittänyt lastenvaatteiden putiikkia.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant