“Geenit eivät valehtele!” Tältä näyttävät Heidi Klumin ja Sealin lapset!

He menivät naimisiin vuonna 2️⃣0️⃣0️⃣5️⃣ toivottaen 3️⃣ lapset tervetulleiksi perheeseensä!😮🫠 Pariskunta kuitenkin erosi 9 vuoden avioliiton jälkeen! 💏😍 Aikaa on kulunut ja lapset ovat jo aikuisia! 😯⌛ Isän geenit tekivät tehtävänsä! 😉🤌 Tsekkaa heidän tuoreimmat kuvansa tästä artikkelista! 👇

Ex-puolisot olivat naimisissa 9 vuotta. Supermalli lahjoitti Sealille kolme perillistä, vaikka hänellä oli jo tytär edellisestä suhteesta. Vaikka heidän avioliittonsa päättyi eroon, he ovat edelleen yhteishuoltajina neljälle lapselleen ja heillä on ystävyyssuhde.

Siinä missä Heidi jakaa usein perhekuvia sosiaalisessa mediassa, Seal pitää suhteellisen paljon kiinni yksityisyydestä. Muistutuksena mainittakoon, että malli löysi rakkauden paljon nuoremman miehen kanssa ja he ovat jo menneet naimisiin.

Viime aikoina Klum on esiintynyt neljän lapsensa kanssa julkisuudessa ja saanut aikaan ristiriitaisia reaktioita. Asia on niin, että kolme lasta, jotka hän toivotti tervetulleeksi Sealin kanssa, ovat perineet tämän ihonvärin, eikä yksikään heistä näyttänyt äidiltään vanhinta tytärtä lukuun ottamatta.

“Geenit tekivät julmaa pilaa!”, “Äidin geenit sanoivat hyvästit”, “Ovatko he adoptoituja vai mitä?”, “Mikä heitä kaikkia vaivaa?”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant