”Hänen plastiikkakirurginsa pitäisi olla vankilassa!” Näin kauneusleikkauskatastrofi on tehnyt näyttelijä Melanie Griffithille

Hän olisi kauhuissaan nähdessään Griffithin tämän näköisenä!😨😬 Ihmiset eivät voineet olla ihailematta häntä silloin, mutta nyt vaatii rohkeutta katsoa häntä! 🫣😵‍💫She pilasi kauneutensa ikuisen nuoruuden vuoksi!🤮😤 Parempi istua alas, ennen kuin katsot tässä artikkelissa olevat tuoreet paparazzikuvat!👇

M. Griffithin ja A. Banderasin pariskunta oli jo vuosien ajan kuulunut alan legendaarisimpiin ja kestävimpiin. Heidän rakkaustarinansa kuitenkin päättyi, ja elokuvalegendalla on jo uusi vaimo, Nicole Kimpel. Vaikka mies on onnellinen yksityiselämässä, Griffith kääntyy jatkuvasti kirurgin ja kosmetologin puoleen.

Usko tai älä, hän on jo 66-vuotias. Ikuisen nuoruuden ja kauneuden vuoksi hän on hemmotellut itseään tunnistamattomiin. Joidenkin oli jopa vaikea tunnistaa häntä viimeaikaisista paparazzikuvista. Fanit jopa ironisesti huomauttivat, että Banderas menettää sanansa, kun hän näkee hänet.

”Mikä hänen kasvoissaan on vialla?”, ”Mikä sai hänet muuttamaan itsensä näin?”, ”Kauneusikonista hirviöksi!”, ”Tarvitsen silmät, jotka eivät ole nähneet tätä ennen”, ”Riittää jo internet tältä päivältä”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant