”Äidin geenit eivät toimineet!” Irina Shaykin ja Bradley Cooperin tyttären ulkonäkö herättää kysymyksiä

Maaliskuussa 2️⃣0️⃣1️⃣7️⃣ Shayk ja Cooper toivottivat tyttärensä tervetulleeksi ja nimesivät hänet Leaksi! 😮😍 Avioerostaan huolimatta miehellä on iso rooli tytön kasvatuksessa ja häntä tituleerataan ”Hollywoodin parhaaksi isäksi”!😮😍 Aika on kulunut ja pikku söpöläinen on muuttunut 6️⃣! Ihmiset jakavat kuitenkin eriäviä mielipiteitä hänen ulkonäöstään, jonka kuvat näet tässä artikkelissa! 👇

Ikonisen mallin ja Hollywood-näyttelijän liitto vangitsi kaikkien huomion. Myöhemmin heidän avioerostaan tuli keskustelunaihe, sillä kukaan ei odottanut heidän eroavan, vaikka he olivat olleet yhdessä jo pitkään ja heillä oli lapsi. Muistutuksena mainittakoon, että vuonna 2017 pariskunta toivotti tervetulleeksi perijättären.

He antoivat hänelle nimen Lea, joka toi heidän elämäänsä vain iloa ja tyytyväisyyttä. Hän on jo juhlinut 6-vuotissyntymäpäiväänsä eikä jätä ketään välinpitämättömäksi ainutlaatuisella ulkonäöllään. Vaikka monet odottivat näkevänsä Irinan minikopion, hän osoittautui enemmän isänsä näköiseksi.

”Onko hän adoptoitu vai mitä?”, ”Isän geenit tekivät tehtävänsä!”, ”Kuinka sydämetöntä teiltä sanoa, ettei hän ole nätti? Kaikki lapset ovat ehdottoman kauniita!”, ”Kadehdi hiljaa! Hän on kahden maailmankuulun tähden tytär, ja hänellä on loistava tulevaisuus edessään”, ‘Ja parhaan isän palkinto menee…’.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant