”Olen iloinen voidessani esiintyä edessänne uudella tavalla”: Hollywood-näyttelijä Ellen Page on muuttanut ulkonäköään näyttääkseen mieheltä

Hänen rohkea päätöksensä on useimmille faneille käsittämätön 😳🧐

Kaksi vuotta sitten kuuluisa näyttelijä Ellen Page yllätti kaikki rohkealla päätöksellään muuttaa ulkonäkönsä miehen näköiseksi. 35-vuotias tähti ei hyväksynyt itseään sellaisena kuin oli ja teki päätöksen muuttua mieheksi.

Näyttelijä julkaisi kuvan itsestään kauneusleikkauksen jälkeen ja esitteli uuden kuvansa faneille pyytäen heitä kutsumaan häntä Elliotiksi. Hän ilmaisi tyytyväisyytensä uuteen ulkonäköönsä ja sanoi, että hänen unelmansa mieheksi tulemisesta oli vihdoin toteutunut.

Monet hänen faneistaan olivat tyytyväisiä hänen uuteen kuvaansa ja vaativat, että se on hänen elämänsä ja hän johtaa sitä haluamallaan tavalla. Toiset eivät kuitenkaan ymmärtäneet tällaisen muodonmuutoksen merkitystä.

Nyt on sinun vuorosi ilmaista oma mielipiteesi hänen uudesta ulkonäöstään. Pidätkö siitä?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant