”Kopioi ja liitä!” Jason Momoa esittelee uuden tyttöystävänsä ja kaikki sanovat samaa asiaa

He erosivat vasta muutama kuukausi sitten, mutta mies ei hukannut aikaa vaan löysi uuden rakkauden! 😉🫣 ”Games of Thrones” ja ”Aquaman” -tähti näytti tyttöystävänsä ja hän näyttää hyvin tutulta! 🧐🤨Katso tästä artikkelista, kuka varasti näyttelijän sydämen! 👇

Monet muistavat tämän näyttelijän roolistaan ”Aquamanissa” ja ”Game of Thronesissa”, jotka nostivat hänen näyttelijänuransa uudelle tasolle. Myös Momoan yksityiselämä ei ole koskaan lakannut herättämästä kiinnostusta. Kaikki tietävät jo, että hänen ensimmäinen ja suurin rakkautensa oli Lisa Bonet.

Heidän rakkaustarinansa on yksinkertaisesti uskomaton. Tuleva tähti oli vielä lapsi, kun hän näki naisen ensimmäisen kerran televisiossa ja rakastui heti lupaamalla itselleen löytää ja naida hänet myöhemmin. Yllättävää kyllä, hän pysyi uskollisena valinnalleen ja teki hänestä vaimonsa. Kenelläkään ei ollut aavistustakaan siitä, että heidän rakkaustarinansa saisi koskaan loppua.

Kuvitelkaa kaikkien yllätys, kun puolisot hakivat avioeroa oltuaan yhdessä 12 vuotta ja jaettuaan kaksi yhteistä lasta! Ihmisten leuat putosivat, kun suosittu näyttelijä esitteli uuden tyttöystävänsä vain muutama kuukausi eron jälkeen.

Heidät ikuistettiin yhdessä jakamassa hellää halausta. Mielipiteet heidän liitostaan vaihtelevat suuresti. Jotkut ovat iloisia nähdessään miehen onnellisena, kun taas toiset kyseenalaistavat hänen tunteidensa vilpittömyyden merkiksi silmiinpistävän yhdennäköisyyden ex-kumppaniinsa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant