Perhe perii vanhan maalaistalon esi-isiltään ja muuttaa sen hienoimmaksi pikkutaloksi, jonka olet koskaan nähnyt.

Muut jättäisivät tämän vanhan maalaistalon taakseen, mutta minulla oli muita suunnitelmia! 😉💪Perin sen isoisoisoisältäni ja näin tein! 😯🧐 Uskokaa tai älkää, se oli peräisin 1860-luvulta! 🫣 Mulla kesti 4 vuotta tehdä siitä upea talo, josta nyt kaikki unelmoivat! 🫠😍 Katso lisää tästä artikkelista! 👇

On sanomattakin selvää, että kaikki talot eivät ole koteja. Talo tarkoittaa pelkästään rakennelmaa, kun taas koti on täynnä perheen lämpöä ja rakkaita muistoja. Tämän päivän artikkeli kertoo Peter Larsonista, joka peri isoisoisoisältään vanhan maalaistalon 1860-luvulta.

Talo oli ollut tyhjillään vuodesta 1977, jolloin hänen isoisänsä kuoli. Jo ensisilmäyksellä kävi selväksi, että se kaipasi kipeästi kunnostusta eikä ollut enää käyttökelpoinen. Peter ei yksinkertaisesti voinut jättää sitä hylättynä ja alkoi kaataa sieluaan ja sydäntään saadakseen sen takaisin elämään.

Pietari pelasti peruskivet. Tuohon aikaan talot rakennettiin kalkista ja hiekasta valmistetun laastin varaan. Voidaan sanoa, että se ei ollut läheskään luotettavin valinta. Jälleenrakennusprosessiin ei tarvittu raskaita koneita ja paljon palkattuja työntekijöitä.

Perheeltä kesti peräti neljä vuotta saada remontti valmiiksi ja saada lopulta kaikkien aikojen upein talo.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant