Eräs hiljattain eronnut nainen muutti isoäitinsä vanhaan taloon ja muutti sen tunnistamattomaksi.

Minua kutsuttiin “luuseriksi”, kun erosin miehestäni ja muutin mummolaan! 😅👎 Heillä ei ollut aavistustakaan mitä aioin tehdä sillä, joten “löin” heitä lopputuloksella! 😎👏Ne olivat kirjaimellisesti leuat loksahtelevat, jonka tekin voitte nähdä tässä artikkelissa! 👇

Tämän päivän artikkeli kertoo eräästä naisesta, joka on juuri hiljattain eronnut ja joutunut kestämään muiden ihmisten pilkkaa ja tuomitsemista. Varsinkin sen jälkeen, kun hän päätti muuttaa mummoltaan perittyyn taloon, ihmiset nauroivat hänelle entistä enemmän.

Talo sijaitsee 1800-luvulla rakennetussa rakennuksessa, joka kaipasi kipeästi perinpohjaista korjausta. Uusi omistaja piti sisustuksesta kaiken kaikkiaan, joten hän päätti pienistä muutoksista, jotka antoivat asunnolle raikkaamman ja nykyaikaisemman ilmeen.

Kaikki alkoi pienellä saneerauksella ja ensimmäisen kerroksen kasvattamisella (joidenkin manipulointien jälkeen sitä voitiin kasvattaa 80 neliömetristä 85 neliömetriin). Päätettiin luoda suuri julkinen tila, jossa olisi kätevä kokoontua ystävien ja sukulaisten kanssa.

Lattia on puinen, ja seinät päätettiin maalata valkoisiksi tilan visuaalisen laajentamisen vuoksi. Ikkunat vaihdettiin kokonaan, ja suurimman ikkunan lähelle sijoitettiin tummilla julkisivuilla varustettu keittiökokonaisuus.

Omistajan mielestä oli tarkoituksenmukaista luoda moderni sisustus, mutta hän suunnitteli säilyttävänsä talon historian. Siksi osa hänen isoäitinsä huonekaluista jäi tänne, ja omistaja ja suunnittelija päättivät myös jättää tiiliseinät korostamaan talon historiallista ilmettä.

He päättivät kunnostaa toiseen kerrokseen johtavat portaat, sillä ne olivat korjauksen tarpeessa. Täälläkin voi nähdä laatikoita säilytystä varten. Toisessa kerroksessa on 3 makuuhuonetta ja kylpyhuone.

Makuuhuoneessa oli aiemmin antiikkinen takka, joka ei ollut toiminut moneen vuoteen, joten he päättivät hankkiutua siitä eroon ja luoda tilalle säilytysjärjestelmän.

Makuuhuoneesta pääsee ulos ranskalaiselle parvekkeelle. Ja pohjakerroksesta pääsee takapihalle, jossa on tilava lato, kasvimaa ja virkistysalueita.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant