”Geneettisesti siunattu!” Tältä Ryan Goslingin ja Eva Mendesin lapset näyttävät!

Heillä on kaksi yhteistä lasta, jotka he toivottivat tervetulleiksi osoitteissa 2️⃣0️⃣1️⃣4️⃣ ja 2️⃣0️⃣1️⃣6️⃣! 😮😍Näyttelijä ja hänen vaimonsa ovat vuosia piilotelleet lapsiaan! 🤫 Mutta viime aikoina paparazzit ovat onneksi saaneet kuvattua heidän kasvonsa ja sinäkin voit nähdä ne tässä artikkelissa! 👇

Niille, jotka eivät tiedä, näyttelijä on naimisissa E. Mendesin kanssa, joka vietti hiljattain 50-vuotissyntymäpäiviään. Mikä merkittävä virstanpylväs! Tiedetään, että pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, jotka he ovat pitäneet vuosia poissa parrasvaloista.

Sen jälkeen, kun hän oli ”poikamies” 2000-luvun alussa, hänellä on ollut romansseja S. Bullockin ja R. McAdamsin kanssa. Hänellä on ollut myös lukuisia lyhyitä suhteita kuvauspaikalla, mutta kaikki muuttui radikaalisti hänen tavattuaan E. Mendesin. Heidän välillään vallinnut intohimo ja kemia siirtyivät sujuvasti johonkin kypsään, ja he toivottivat tervetulleeksi kaksi tytärtä.

Mielenkiintoista kyllä, heidän tyttäriensä nimet ovat Esmeralda ja Amanda. Ensimmäinen on saanut inspiraationsa näyttelijän suosikkihahmosta V. Hugon romaanista, kun taas Amanda oli Evan mummon nimi. Heidän näkemisensä julkisesti on melko harvinainen ilmiö.

Gosling ei koskaan jätä käyttämättä tilaisuutta osoittaa julkisesti kiitollisuuttaan ja loputonta rakkauttaan lapsiaan kohtaan. Hän tekee parhaansa löytääkseen riittävästi aikaa viettää sitä heidän kanssaan työnsä ohella. Hän toivoo, että heidän lapsuutensa kestäisi pidempään ja hän voisi nauttia heistä vielä vähän.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant