”Isän geenit tekivät tehtävänsä!” Tältä Richard Geren poika näyttää…

He toivottivat poikansa tervetulleeksi osoitteessa 2️⃣0️⃣0️⃣0️⃣! 😮😍Vuodet ovat kuluneet ja Homer on valmis varastamaan sydämet! 🫠💘 Hän on jo täyttänyt 2️⃣4️⃣ ja perinyt isänsä miljoonahymyn, lumivalkoisen ihon ja komeuden! 😯❤️‍🔥 Hänen kuvansa – katso artikkeli! 👇

Richard Gere kuuluu merkittävimpiin, ansioituneimpiin ja menestyneimpiin näyttelijöihin, jotka aloittivat uuden aikakauden Hollywoodissa ja joiden suurta panosta alalle tuskin voi yliarvioida. Uransa korkeuksien ja ammattitaidon lisäksi hänen henkilökohtainen elämänsä ja ulkonäkönsä eivät koskaan lakanneet herättämästä kiinnostusta.

Vuonna 2002 Gere avioitui C. Lowellin kanssa, jonka kanssa hän toivotti tervetulleeksi isoisänsä mukaan nimetyn pojan Homer James Jigme Geren. Lisäksi hänellä on kaksi perillistä nykyisen vaimonsa Alexandra Silvan kanssa.

Viime aikoina ”Pretty Woman” ja ”Hachi: A Dog’s Tale” -tähti on esitellyt aikuisen perijänsä, ja on sanomattakin selvää, että kaikkien tyttöjen sydämet sulivat hetkessä. Hänen silmiinpistävä yhdennäköisyytensä isänsä kanssa on yksinkertaisesti uskomaton. Ei ole epäilystäkään siitä, että Homer on perinyt näyttelijän parhaat geenit.

”Hän on lyönyt geneettisen jättipotin”, ”Kuinka kauan olemme nukkuneet? Hänestä on kasvanut todellinen sydäntenmurskaaja”, ‘Kuinka nopeasti aika lentääkään!’, ‘Mikä säteilevä hymy ja kiltit silmät!’. Sydämeni on sulanut!”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant