”Geneettisesti siunattu!” Tältä näyttävät Michael Douglasin ja Catherine Zeta-Jonesin lapset…

He toivottivat lapsensa tervetulleiksi osoitteissa 2️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ ja 2️⃣0️⃣0️⃣3️⃣! 😮😍Muiden epäuskosta huolimatta pariskunta meni naimisiin ja loi kauniin perheen! 😉👌Vuodet ovat kuluneet ja heidän lapsensa ovat jo kasvaneet! ⏳Dylan ja Carys ovat valmiita varastamaan sydämet, joiden uudet kuvat näet tässä artikkelissa! 👇

Vain harva uskoi, että nämä kaksi lopulta onnistuisivat ja heistä tulisi perhe. Koko juttu johtuu siitä, että heidän suuri ikäeronsa sai ihmiset epäilemään heidän vilpittömiä tunteitaan toisiaan kohtaan. He ovat kuitenkin romuttaneet kaikki teoriat ja tulleet yhdeksi alan esimerkillisimmistä pareista.

Jotkut olivat jopa enemmän kuin varmoja, että kaunis Catherine löytäisi pian nuoremman ja jättäisi Douglasin, mutta niin ei kuitenkaan käynyt. Heidän avioliittonsa on kestänyt jo 24 vuotta, ja he ovat toivottaneet tervetulleeksi kaksi ihanaa lasta, jotka ovat jo aikuisia.

Vuonna 2000 he toivottivat tervetulleeksi poikansa Dylanin ja vuonna 2003 Carys tuli maailmaan laajentamaan heidän kaunista perhettään. Uudet kuvat heidän perillisistään ovat ilmestyneet verkkoon ja tässä ne ovat! On sanomattakin selvää, että he ovat perineet vanhempiensa ihanat geenit.

”He voittivat geneettisen lottovoiton”, ”Heillä on parhaat geenit ikinä”, ”Auttakaa joku minua ottamaan silmäni irti näistä kaunottarista!”, ”Carys on Catherinen minikopio”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant