”Minikopio Pretty Womanista!” Robertsin ja Moderin tytär tekee ensiesiintymisensä

Osoitteessa 2️⃣0️⃣0️⃣4️⃣ he toivottivat tervetulleiksi kaksoset! 😍👨‍👩‍👧‍👦The puolisot ovat aina piilotelleet heitä parrasvaloista, mutta tällä kertaa se oli poikkeus! 😏 Aika on kulunut ja heidän tyttärestään on tullut äitinsä minikopio! 🫠💘 Katso tästä artikkelista, millainen kaunotar hän on nyt! 👇

Niin yllättävältä kuin se tuntuukin, yhden suosituimman pariskunnan kaksoset ovat jo juhlineet 20-vuotissyntymäpäiviään. Kuinka nopeasti aika lentääkään! Ei ole enää mikään salaisuus, että Julia Roberts kuuluu nöyrimpiin ja maanläheisimpiin julkkiksiin, joka elää aivan tavallisen naisen elämää eikä edes salli lapsilleen sosiaalista mediaa.

Pikaisen muistutuksen vuoksi, puolisoilla on kolme yhteistä lasta. He ovat kuuluneet kestävimpiin ja pitkäikäisimpiin pariskuntiin, jotka eivät ole kertaakaan todistaneet rakkauttaan ja omistautumistaan toisilleen. Vuonna 2004 he toivottivat tervetulleeksi kaksoset ja myöhemmin poikansa Henryn.

Viime aikoina heidän tyttärensä on tehnyt ensiesiintymisensä isänsä kanssa. Sanomattakin on selvää, että hänestä on tullut hurmaavan äitinsä tarkka kopio. Pähkinäpensas esiintyy vaaleilla hiuksilla, mukavilla piirteillä.

”Geneettisesti siunattu!”, ”Valokopio ikonisesta äidistään!”, ”Äidin geenit tekivät tehtävänsä”, ”Mikä kaunis perhe!”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant