”Kuningatar Charisse Renaldi täytti 88 vuotta!” Näin ikä ja vuodet ovat muuttaneet näyttelijä Julie Andrewsin.

Tunnette hänet kaikki ”Prinsessapäiväkirjoista”!😏 Hänet muistetaan myös esiintymisestään ”Mary Poppinsissa” ja ”Bridgertoneissa”!🤩👏 Aika on kulunut ja näyttelijä on jo juhlinut 8️⃣8️⃣th syntymäpäiväänsä! 🫣Katsotaanpa tässä artikkelissa, miten näyttelijä on kehittynyt sen jälkeen! 👇

Tuskin kukaan kyseenalaistaa Julie Andrewsin henkilöllisyyttä, joka on maailmankuulu legendaarisista rooleistaan elokuvissa ”Mary Poppins”, ”Bridgertonit” ja ”Prinsessapäiväkirjat”. Jälkimmäisessä hän näytteli loistavasti A. Hathawayn rinnalla.

Viime aikoina paparazzit ovat hiljattain nähneet huomattavan ja ansioituneen filmitähden Hamptonsissa. Valokuvaajat ovat bonganneet hänet shoppailemassa, ja hänen pukeutumisestaan syntyi kiivasta keskustelua. Hänet on nähty yhdessä perijätär Emma Waltonin kanssa.

Andrews on esiintynyt syvien ryppyjen, löysän ihon ja muiden ikään liittyvien muutosten kanssa. Sanomalla, että hän on muuttunut tunnistamattomaksi, ei voi sanoa mitään. Meidän kaikkien pitäisi kuitenkin pitää mielessä, että ikääntyminen koskee kaikkia, myös julkkiksia.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant