”On laitonta näyttää näin kuumalta 61-vuotiaana!” Demi Moore esitteli bikinivartaloaan ja sai sydämet sykkimään nopeammin

”Näytin hänen kuviaan poikaystävälleni ja hän jätti minut”! 💬 Moore näytti bikinivartalonsa ja tätä ei miesten pitäisi nähdä! 🤤❤️‍🔥 On epäreilua, millainen unelmavartalo hänellä on 6️⃣0️⃣s! Katso tästä artikkelista, miltä näyttelijä näyttää uimapuvussa! 👇

Kukaan teistä ei kyseenalaista tämän uskomattoman naisen henkilöllisyyttä. Hän on erinomainen, menestynyt ja ansioitunut näyttelijä, joka muistetaan parhaiten rooleistaan Charlien enkeleissä: Full Throttle”, ‘Bobby’ jne.

Monet tuntevat hänet myös avioliitostaan merkittävän näyttelijän B. Willisin kanssa. Muistutettakoon, että ex-puolisoilla on kolme yhteistä tytärtä, jotka ovat jo aikuisia ja elävät erillistä elämää.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Demi Moore (@demimoore)

Elokuvatähti on viime aikoina iskenyt verkkoon muutamia lomakuvia, joissa hän esittelee hyvää vartaloaan. Yksi hänen viimeisimmistä postauksistaan oli hänen nautinnolliselta lomaltaan Meksikosta. Mukana olivat hänen perijättärensä sekä perheen ystävät P. Hilgart ja E. Buterbaugh.

Mooren uskomattoman lahjakkuuden ja tihkuvan näyttelijänuran lisäksi myös iätön ulkonäkö ja hiipumaton viehättävyys erottavat hänet muista. Usko tai älä, hän on jo 61-vuotias ja hänellä on yhä vartalo, josta jopa 20-vuotiaat unelmoivat.

Oletko sinä samaa mieltä? Mitä mieltä olet tästä näyttelijättärestä?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant