Ex-vaimoni soittaa itkien, vaatii rahaa ruokaan ja näin sain selville hänen manipulointinsa

Hän sanoi minulle: “Lapset näkevät nälkää!”, ja päätin ryhtyä tähän! Jatkoa – katso artikkeli!

Tämän päivän artikkeli kertoo keski-ikäisestä miehestä, joka jakoi tarinansa verkonkäyttäjille ja etsii neuvoa, toimiiko hän oikein vai ei. Avioerosta ja myöhemmistä uusista avioliitoista huolimatta hän säilytti 12- ja 15-vuotiaiden lastensa huoltajuuden.

Hän on aina ollut vastuuntuntoinen eikä ole koskaan antanut naisen odottaa. Mutta eräänä päivänä hän sai naiselta puhelun, jossa hän kehotti häntä antamaan naiselle ylimääräistä rahaa, koska heillä ei ollut ruokaa ja lapset näkevät nälkää.

Mies ei löytänyt paikkaansa ja päätti antaa lapsille ruokaa pakastimestaan ja ruokakomerostaan, johon kuului hirveä, hirvenlihaa, villisikaa ja muunlaista lihaa. Kuvitelkaa hänen yllätyksensä, kun häneen osuivat nämä sanat. “Tarvitsen rahaa”.

Isä ei voinut ymmärtää, miksi hän ei ottanut ruokaa vastaan, ja kieltäytyi jyrkästi antamasta hänelle rahaa. Isä raivostui ja alkoi syyttää isää siitä, ettei tämä huolehtinut heidän lapsistaan, ja lisäsi, ettei se, että lapset näkevät nälkää, häirinnyt häntä lainkaan.

Mies pysyi uskollisena valinnalleen, eikä mikään saanut häntä muuttamaan mieltään. Hän pyytää neuvoa verkon käyttäjiltä, tekikö hän oikein vai ei. Mitä mieltä sinä olet tästä?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant