“Miten Douglas antoi hänen pitää tätä?”: Kukaan ei voinut irrottaa katsettaan Zeta-Jonesin upeasta lookista.

Jopa faneilla oli kysyttävää 53-vuotiaan Zeta Jonesin tuoreen esiintymisen jälkeen! 😮🧐Näyttelijä valitsi kuuman kuvan ja nousi illan kuningattareksi! 🔥🤭

Zeta-Jones on aina kuulunut viehättävimpiin ja halutuimpiin elokuvatähtiin, joita ala on koskaan tuntenut. Hänen naisellisuutensa ja tyylitajunsa eivät koskaan lakkaa ihastuttamasta fanejaan. Tällä kertaa ihmisten huomio kiinnittyi hänen syvään dekolteeseensa.

Kun katsoo tätä kuuluisaa näyttelijää, on vaikea uskoa, että hän on jo 53-vuotias. Voisi sanoa, että jopa 20-vuotiaat unelmoivat tällaisesta vartalosta. Nämä kuvat herättivät kuitenkin heti kysymyksiä fanien keskuudessa.

Jotkut heistä alkoivat syyttää häntä kauneusleikkauksista.

“Miten hänen miehensä päästi hänet ulos tässä asussa?”, “Kuka on hänen stylisti? Hän tarvitsee ehdottomasti uuden!”, “Hänen ryppyinen kaulansa paljastaa hänen todellisen ikänsä!”, “Eikö ole rikos näyttää näin viehättävältä 53-vuotiaana?”.

“En saa silmiäni irti tästä hottiksesta!”, “Kuinka rohkeaa häneltä!”, “Pitäisi olla laitonta näyttää näin kauniilta!”, “Hänellä ei ole vertaistaan alalla”, “Kuinka hän kehtaa?”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant