”Lihava ja harmaahiuksinen!” Tämän ikä ja vuodet ovat tehneet ikoniselle näyttelijä Kelly McGillisille…

Sinun on parasta istua alas, ennen kuin näet ”Top Gunin” kaunottaren uusissa kuvissa! 😬😨Näyttelijätär, jolla oli onni näytellä Cruisen rinnalla, on nyt tunnistamaton! 🤐🤯 Kelly McGillisiin hullaantuneet haluavat nyt sanansa takaisin! 😉💯 Hänen tuoreet kuvansa – katso artikkeli! 👇

Useimmat katsojat muistavat tämän legendaarisen Hollywood-näyttelijän merkittävästä roolistaan hittielokuvassa ”Top Gun”, jossa hän näytteli T. Cruisen rinnalla. Kukaan ei voinut vastustaa ja olla rakastumatta häneen silloin. Hänen silmiinpistävät siniset silmänsä ja vaaleat hiuksensa tekivät hänestä kuvauspaikan suurimman ”ihastuksen”.

Siitä on kulunut 37 vuotta, ja valkokankaalla Charlie on nyt täysin tunnistamaton. Se, miten McGillis on muuttunut, ei jää keneltäkään huomaamatta. Jotkut jopa väittävät, että Cruise kauhistuisi nähdessään hänet nyt. Paparazzit eivät jätä tilaisuutta käyttämättä kuvatakseen näyttelijää aina, kun hänet nähdään julkisuudessa.

”Mistä sinä oikein puhut? Hän näyttää upealta ikäisekseen”, ‘Aika ei säästele ketään’, ‘Kesti hetken tunnistaa hänet tässä’, ‘Suosikki-Charliemme ei ole enää entisensä!’.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant