”Honey Boo Boo 10 vuotta myöhemmin: Näin lasten kauneuskilpailun voittaja näyttää ja asuu nykyään

Pieni kauneuskilpailujen voittaja on kasvanut isoksi ja häntä on nyt vaikea tunnistaa 😳🤔🤔.

Pieni kauneuskilpailujen voittaja saavutti yleistä mainetta ja suosiota pian sen jälkeen, kun hän ilmestyi valkokankaalle. Hänen poikkeuksellisen söpö ja hurmaava ulkonäkönsä ei jättänyt ketään välinpitämättömäksi. Hän rakensi menestyksekkään uran mallina.

Suositun tv-ohjelman tähtenä hän katosi yhtäkkiä televisiosta ja hänen osallistumisensa ohjelmiin kävi harvinaiseksi. Toisin kuin moni luulee, hänen elämänsä ei ollutkaan niin täydellistä kuin miltä se näytti.

Pian hänellä alkoi olla painoonsa liittyviä ongelmia, jotka veivät hänen kauneutensa. Hänestä tuli ylipainoinen, jonka yhtenä syynä olivat hänen geeninsä, sillä hänen äitinsä ja siskonsa olivat kaikki ylipainoisia.

Alana on nyt tunnistamaton, mutta teeskentelee edelleen ”tähteä tähtenä”. Hän on valmistumassa koulusta ja hänen unelma-ammattinsa on ryhtyä lapsenvahdiksi. Hän haluaa, että ihmiset muistavat hänet sellaisena kuin hän oikeasti on.

Hänen vierellään on huolehtiva poika, joka tukee häntä avoimesti ja on aina hänen rinnallaan. Hänelle hän on virheetön ja näyttää upealta. Mikä tärkeintä, tyttö on onnellinen.

 

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant