”Hän söi eikä jättänyt murusia!” Matthew McConaugheyn ja hänen vaimonsa esiintyminen Oscar-gaalassa ansaitsee huomiomme

Ihmiset kutsuivat McConaugheyn vaimoa Oscar-gaalan parhaiten pukeutuneeksi naiseksi, ja he olivat täysin oikeassa! 🤩💯 Pariskunta esiintyi hiljattain järjestetyssä Oscar-gaalassa ja Camila varasti siellä kaikkien sydämet! 💘🤫Katso hänen muotivalintansa tästä artikkelista ja yritä olla rakastumatta! 👇

M. McConaugheyn ja hänen vaimonsa julkisesta esiintymisestä tuli kiivasta keskustelua. Oscar-seremonia järjestettiin Dulby-teatterissa Los Angelesissa. Suositun ja menestyneen mallin muotivalinta sai korkeimmat kehut ja on edelleen otsikoissa.

Hänen upea asukokonaisuutensa jätti voimakkaan vaikutuksen kaikkiin. Siinä oli musta puku, jota koristi Bulgaryn kaulakoru. Voidaan sanoa, että silmiinpistävin osa oli muovin kaltaisesta materiaalista valmistetut hihat, jotka lisäsivät entisestään omaperäisyyttä ja estetiikkaa.

Hänen meikkinsä, jossa oli pronssinen rajaus, ja hiustyyli, jossa oli kevyet aallot, sopivat täydellisesti hänen Donatella Versacen suunnittelemaansa mekkoon. Voidaan sanoa, että hänen kaulakorunsa täydensi täydellisesti hänen ikonista kuvaansa. Matthew valitsi klassisen ja samalla hienostuneen kuvan.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Camila Alves McConaughey (@camilamcconaughey)

Puolisot ovat asuneet kotonaan Teksasissa vuodesta 2014 lähtien ja omaksuneet täysin sen kulttuurin ja yhteisön. Heistä on tullut siellä yksi puhutuimmista pariskunnista.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Adam De Cruz (@adamdecruz)

Mitä pidit heidän asuistaan? Jaa mielipiteesi kommenteissa!

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant