”Aika ei säästä ketään!” Näin kauneusleikkauskatastrofi on tehnyt amerikkalaisnäyttelijä Kim Basingerille

Parasta istua alas ennen kuin näet Kim Basingerin uusimmissa paparazzikuvissa! 😳😱 Kerran Hollywoodin ykköskaunotar on muuttunut ihmisen vahakuvaksi! 😨🤐 Kimistä haaveilleet tuskin tunnistavat häntä enää uusissa kuvissa, jotka näet tästä artikkelista! 👇

Silloin miljoonat miehet hullaantuivat Kim Basingeriin kutsuen häntä ”unelmien naiseksi” ja ”naiskauneuden ruumiillistumaksi”. Vuodet ovat kuitenkin vaatineet veronsa amerikkalaiselta näyttelijättäreltä, joka muistetaan parhaiten rooleistaan elokuvissa ”Never Say Never”, ”Batman” ja ”The Natural”. Niinpä hän tiesi, että oli aika kääntyä kosmetologien puoleen.

Huolimatta siitä, että amerikkalaisnäyttelijä ei ole virallisesti ilmoittanut käyneensä läpi mitään kauneusleikkauksia, hänen viimeisin ulkonäkönsä osoittaa toista. Hänen kasvonsa ovat muuttuneet tunnistamattomiksi, ja kuten verkon käyttäjät mainitsevat, hänestä on tullut ihmisen vahakappale.

Näinä päivinä paparazzit kuvasivat Basingeria hänen rennolla kävelyllään. Hän oli pukeutunut siniseen puseroon, harmaaseen takkiin ja valkoisiin urheiluvaatteisiin, jotka täydensivät hänen kuvaansa flip flopeilla ja hatulla. Hän käytti aurinkolaseja ja yritti ilmeisesti piilottaa kasvonsa. Ihmiset muodostivat käsityksen, että hän itse häpeili ulkonäköään.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant