“Hänen plastiikkakirurginsa pitäisi olla vankilassa!” Tältä Melanie Griffith näyttää kauneusleikkauskatastrofinsa jälkeen.

Banderas kauhistuisi nähdessään Griffithin nyt! 😱🤢 Uskolliset fanitkin tuskin tunnistivat näyttelijää useiden epäonnistuneiden leikkausten jälkeen! 😳👎 6️⃣6️⃣-vuotias Griffith tuotti kaikille pettymyksen kauhistuttavalla ulkonäöllään! 😠😬Be valmis pelästymään, kun näet hänen uudet kuvansa tässä artikkelissa! 👇

Niin yllättävältä kuin se tuntuukin, tämä nainen on yhden halutuimman näyttelijän, Antonio Banderasin, ex-vaimo ja ikonisen näyttelijän Dakota Johnsonin äiti. Aikoinaan kaunottarena, joka pystyi varastamaan jopa Banderasin sydämen, Griffith vaikuttaa nyt täysin tunnistamattomalta.

Kuten monet showbisneksen tähdet ja julkkikset, legendaarinen filmitähti on käynyt lukuisissa kauneusleikkauksissa ja kauneusoperaatioissa tavoitellessaan epätoivoisesti ikuista nuoruutta ja kauneutta. Ajoittaiset käynnit kirurgien luona eivät jääneet huomaamatta, minkä seurauksena hänellä on täysin uudet kasvot.

Utelias paparazzi on viime aikoina kuvannut Griffithin aiheuttavan furoria seuraajiensa keskuudessa. Surprisingly, jopa kuninkaallinen fanit tuskin tunnistettu Griffith näissä skandaalin kuvia. Sanomattakin voi sanoa, että suurin osa heistä oli syvästi pettyneitä.

“Ikääntyminen armollisesti on mennyt ohi hänen ohitseen”, “Hänen plastiikkakirurginsa kuuluisi vankilaan!”, “Mikä hänen kasvoissaan on vialla?”, “Hän on pilannut itsensä tunnistamattomaksi!”, “Banderas-parka!”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant