“On aika rukoilla!” Näin jäykkänahkaisuus on muuttanut laulaja Celine Dionin…

On mahdotonta olla vuodattamatta kyyneleitä Dionin viimeisimpien uutisten jälkeen! 💧💔 My Heart Will Go Onin ikoninen laulaja on jo menettänyt lihastensa hallinnan ja pyytää tukeamme! 🥺Kaikki alkoivat rukoilla! 🙏😭 Hänen uudet sydäntä särkevät kuvansa pintaan verkkoon, jotka sinäkin voit nähdä tässä artikkelissa! 👇

Ei ole enää salaisuus, että hänellä on diagnosoitu harvinainen sairaus, joka on jo vaatinut veronsa ikoniselta laulajalta. Parhaiten Titanic-elokuvan eeppisessä elokuvassa esitetystä hittibiisistä “My Heart Will Go On” muistettu laulaja joutui perumaan kiertueitaan ja konserttejaan heikentyneen tilansa vuoksi.

Oireyhtymä aiheuttaa voimakasta epämukavuutta ja kipua, jota on vaikea kestää. Hiljattain levisi uutinen, jonka mukaan hän on menettänyt lihastensa hallinnan eikä hänellä ole muuta vaihtoehtoa kuin lopettaa tihkuva uransa. Se, miten ikoninen laulaja on muuttunut, ei ole jäänyt keneltäkään huomaamatta.

“Legendat pysyvät legendoina, tapahtui mitä tahansa!”, “Kesti hetken tunnistaa hänet”, “Toivotamme sinulle kärsivällisyyttä ja pikaista paranemista”, “Näytät luurangolta noin pienillä jaloilla ja laihoilla kasvoilla”, “Ei hyviä uutisia…”, “Lähetän rukouksia”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant