“Nollakokoinen, litteä keho!” Anna Kendrickin viimeisimmästä päivityksestä tuli kiivaiden keskustelujen kohde

Fanit kehottivat Kendrickiä olemaan käyttämättä enää bikinejä hänen viimeisimpien kuviensa jälkeen!😬 Hän näytti itsensä lomalla ja kaikki sanovat samaa! 🧐🤫Näyttelijä antoi seuraajilleen syvemmän katsauksen yksityiselämäänsä, jonka näet tästä artikkelista! 👇

Tämä näyttelijä ei tarvitse esittelyä ollenkaan, sillä hänen lahjakkuutensa, monipuolisuutensa ja saavutuksensa ovat muokanneet hänestä yhden kiitettävimmistä ja korkeimmalle kohoavista tähdistä. Ei vain hänen uransa, vaan myös ulkonäkö ei koskaan lakkaa olemasta yleisen huomion ja kiinnostuksen keskipisteenä.

Twilight-tähti on viime aikoina iskenyt verkkoon muutamia otoksia bikineissä lomilta. Hän myöntää, että roolinsa vuoksi hän meni dieetille ja harrasti liikuntaa ja noudattaa edelleen erityistä treeniä. Näyttelijä on puhunut avoimesti kunnostaan haastattelussa.

“Aina kun kokeilen jotain uutta, olen kuin, että löysin sen. Löysin ainoan treenin, jota tulen koskaan tarvitsemaan! Sitten minulle tulee siitä niin pakkomielle, että palan loppuun ja minun on aloitettava alusta jollain uudella. Kävin läpi jooga-, pilates-, barre- ja juoksuvaiheita. Ainoa asia, jota en ole koskaan kokeillut, koska tiedän, että olisin siinä huono, on treenit, joissa huudetaan”.

Hän pitää vahvuus- ja joustavuusnäkökohtia suurimpina avaimina edistymiseen ja menestykseen. Anna myöntää, että jos hän ei syö viiden minuutin sisällä heräämisestä, hän repii “sinun” naamasi irti.

Hänen ulkonäkönsä kautta aiheutti ristiriitaisia reaktioita. Jotkut kutsuivat häntä jopa “liian laihaksi” ja “epämiellyttäväksi” ja kehottivat häntä olemaan enää pukeutumatta bikineihin, kun taas toisille hän on kauneuden ruumiillistuma.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant