“Daisy Duke on nyt 68-vuotias!” Näin ikä ja vuodet ovat muuttaneet “The Dukes of Hazzardin” tähteä Catherine Bachia.

Kaikki olivat ihastuneet “The Dukes of Hazzardin” kaunottareen, mutta aika on jo vaatinut veronsa hänestä! 🧐😟Hän teki aikoinaan miehet hulluiksi jaloillaan! 🤩❤️‍🔥Years on kulunut ja häntä ei enää tunnista!🤯 Catherine Bach on muuttunut 6️⃣8️⃣ jonka tuoreimmat kuvat löydät tästä artikkelista! 👇

Se oli vuonna 1979, kun “The Dukes of Hazzard” saapui valkokankaillemme. Kaikki poikkeuksetta ihastuivat hahmoon, jota näytteli ajattoman kaunis näyttelijä Catherine Bach. Vuosia on kulunut ja kauneusikoni on jo täyttänyt 68 vuotta.

Kaikkien suureksi yllätykseksi Catherine ei voinut ylpeillä vain kauniilla kasvoillaan, vaan hän tuli myös todella ikoniseksi hahmoksi rehellisyydellään ja luovuudellaan. Bachin uskomaton matka alkoi Warrenissa, Ohiossa, vuonna 1954. Hän alkoi harrastaa näyttelemistä jo varhain ja jahdata vaalittuja unelmiaan.

Hän saavutti valtavaa suosiota ja yleistä menestystä roolillaan Daisyna sarjassa “The Dukes of Hazzard”. Hänen merkittävä roolinsa muovasi hänestä yhden viihdeteollisuuden vaikutusvaltaisimmista ja menestyneimmistä hahmoista, jolla ei ollut vertaistaan. Hänen ulkonäköään kutsuttiin “miljoonaksi dollariksi” ja hänen jalkansa ajoivat kaikki miehet hulluiksi.

Vuonna 2010 häntä kohtasi hänen miehensä Peter Lopezin traaginen poismeno. Haasteista ja vaikeuksista huolimatta hän pysyi uskollisena uskolleen eikä ole koskaan luopunut toivostaan. Hän on saattanut ikääntyä, mutta hänen vetovoimansa ja viehättävyytensä ovat pysyneet ennallaan.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant