“Kuka varasti Bill Gatesin sydämen?” Tässä on nainen, jota Microsoftin toinen perustaja tapailee…

Bill Gates esitteli uuden tyttöystävänsä ja nyt raha ei ole ainoa asia, joka saa ihmiset kadehtimaan häntä!🤫 Kuka varasti yhden rikkaimmista miehistä sydämen 27 vuotta kestäneen avioliiton jälkeen ja onko hän täällä rahan takia? 🤔🧐Jos haluat selvittää kaiken – katso artikkeli! 👇

Tuskin kukaan kyseenalaistaa tämän mieslegendan henkilöllisyyttä. Hän on Bill Gates, yhdysvaltalainen liikemies, ohjelmistojätin toinen perustaja ja yksi maailman rikkaimmista miehistä, jonka merkittävää panosta ja korvaamatonta roolia tuskin voi yliarvioida.

Mitä tulee hänen yksityiselämäänsä, hän on hiljattain lopettanut avioliittonsa Melinda Gatesin kanssa ja aiheuttanut kohua. Huhujen mukaan hänellä oli suhde, joka johti heidän pitkään kestäneen avioliittonsa hajoamiseen.

Jotkut lähteet väittävät, että ihmiset ovat myös huomanneet Gatesin yksityistilaisuuksissa strippiklubeilla ja vahvistavat hänen uuden romanssinsa Paula Heardin kanssa. Heidät on jopa nähty yhdessä lomamatkoilla sekä tennisturnauksissa, mukaan lukien osallistuminen J. Bezosin ja L. Sanchezin yksityisiin kihlajaisjuhliin.

60-vuotias Paula onnistui siis varastamaan yhden sukupolvemme vaikutusvaltaisimmista ja korkeimmista hahmoista sydämen. Jos kiinnostaa, Paula oli aiemmin naimisissa Mark Hurdin ja Hewlett-Packardin johtajan kanssa, joka valitettavasti menehtyi vuonna 2019.

Hänellä on IT-alan tausta ja hän on omistautunut hyväntekeväisyyteen ja tapahtumien suunnitteluun. Hänen intohimonsa tennikseen ja älykkyytensä uskotaan olevan asioita, jotka kiehtoivat maailmankuulua miestä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant