“On aika lopettaa minien käyttäminen!” Sharon Stonen tuoreesta ulosannista tuli kiivaan keskustelun aihe…

Fanit neuvoivat Stonea olemaan käyttämättä enää shortseja hänen viimeisimmän lookinsa jälkeen! 😬🤢 Basic Instinct -elokuvan tähti “unohti” jälleen ikänsä ja esiintyi paljain säärin! 🤤❤️‍🔥”Kuka muistuttaa häntä hänen iästään?”, “Mikä silmänlume!” ja muut kommentit iskivät näyttelijättäreen! 💬 Varaudu näkemään puhuttaneet kuvat tässä artikkelissa! 👇

Tämän Hollywood-tähden korvaamatonta roolia, merkittävää panosta ja uskomattomia korkeuksia tuskin voi yliarvioida. Stone on jättänyt ikuisen jäljen elokuva-alalle ikonisella roolisuorituksellaan niinkin hienoissa elokuvissa kuin “Basic Instinct”, “Casino”, “The Muse” jne.

Häntä pidettiin vuosikymmenien ajan yhtenä vetovoimaisimmista ja karismaattisimmista näyttelijättäristä, jolle ei ollut vertaa amerikkalaisessa elokuvassa. Vuosia on kuitenkin kulunut, ja hänen aikansa uskotaan olevan ohi. Yllättäen ikoninen tähti on jo 65-vuotias, ja se, miltä hän näyttää nykyään, ei jätä ketään välinpitämättömäksi.

Stone ei kuitenkaan tunnu välittävän iästään lainkaan ja suosii edelleen melko rohkeita ja paljastavia asuja. Otetaanpa yksi hänen viimeisimmistä retkistään, hän uskalsi näyttäytyä minishortseissa kiinnittämättä huomiota pyöreisiin polviinsa, selluliittiinsa ja ihon pigmenttiläiskiin.

“Tätä tarkoittaa ikääntyminen kuin viini!”, “Antakaa hänen elää elämäänsä!”. Se, mitä hänellä on yllään, ei kuulu sinulle”, “Ikä on hänelle vain numero!”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant