“Tulevia supermalleja!” Elton John ja hänen miehensä esittelivät poikiaan ja sulattivat kaikkien sydämet

Kaikki puhuvat Elton Johnista, mutta oletko jo nähnyt hänen poikansa? 🫡🧐 Parempi olla katsomatta poikia, jos et halua rakastua! 🤫💘Vuodet ovat kuluneet ja hänen perillisensä ovat kasvaneet! ⌛🤩Katso Zacharyn ja Elijahin tuoreet kuvat tästä artikkelista! 👇

E. John ja D. Furnish ovat olleet jo 2 vuosikymmentä erottamattomasti yhdessä. Niille, jotka eivät tiedä, puolisot kasvattavat kahta poikaansa Zackarya ja Elijahia. Niin yllättävältä kuin se tuntuukin, suosikkimusiikkilegendamme on jo yli 70-vuotias, mutta ei vieläkään näytä merkkejä vanhenemisesta.

Korkeasta iästään huolimatta hän näyttää upealta ja pitää edelleen tiukasti kiinni tittelistään yhtenä sukupolvemme arvostetuimmista, kysytyimmistä ja korkeimmalle kohoavista muusikoista ja laulajista. Jo vuonna 1993 alkoi Johnin ja Furnishin suhde, ja nyt he ovat kahden suloisen pojan vanhempia.

“Sacrificen” laulaja ilmoitti muuttaneensa takaisin Windsorin kotiinsa ja aikovansa seurustella. Hän halusi Furnishin olevan hänen ja muiden henkilöiden seurassa illallisella selittäen, että hän tunsi välittömän yhteyden Furnishiin. John kuvaili häntä “huolitelluksi ja varautuneeksi” persoonallisuudeksi.

Usko tai älä, heidän romanssinsa alkoi virallisesti päivä heidän ensitreffiensä jälkeen. Noin 9 vuoden yhdessäolon jälkeen he tekivät päätöksen laillistaa suhteensa vasta vuonna 2014. Heidän poikansa ovat jo 10 ja 12-vuotiaita, ja heistä on jo tullut juniorisydämiä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant