“Ikä on hänelle vain numero!” Mitä “Amerikan rakas” näyttää 61-vuotiaana räjäytti verkon käsiin

Veikkaamme, ettei kukaan teistä ole nähnyt upeamman näköistä 6️⃣1️⃣ -vuotiasta naista! 💥😍Ryan ikääntyy kuin viini ja todistaa, että hän pystyy yhä varastamaan jokaisen miehen sydämen! 🍷❤️‍🔥 vuosikymmeniä hän on pysynyt ihmisten rakastetuimpien Hollywood-tähtien joukossa! 🫠🫰Katso, miltä näyttelijä näyttää nykyään tässä artikkelissa! 👇

On kiistatonta, että M. Ryan kuuluu rakastetuimpiin, juhlituimpiin ja vaikutusvaltaisimpiin näyttelijättäriin, joiden merkittävää panosta ja uskomattomia uran saavutuksia tuskin voi yliarvioida. Amerikan rakas suhtautuu ikään kuin numeroon ja näyttää upealta vielä 61-vuotiaana.

Kaikki eivät tiedä, että hänen muistetuin roolinsa oli elokuvassa “Kun Harry tapasi Sallyn”, jonka ikoninen illalliskohtaus on ilmeisesti jäänyt elokuvataiteen historiaan. Hänen myötätuntoinen luonteensa ja monipuolisuutensa kiehtoi miljoonia, mikä ajoi hänet 1990-luvun elokuvatähdeksi.

Monet muistavat hänen näyttelevän yhdessä T. Hanksin kanssa, jonka kanssa valkokankaalla tapahtui kemiaa. Hän esitteli suurta lahjakkuuttaan vuonna 1994 ilmestyneessä elokuvassa “Kun mies rakastaa naista”. Hänen roolinsa vuonna 1998 elokuvassa “E-Mail for You” oli myös merkittävä.

Ryanin vaikutusvalta ei tunnustanut rajoja 1990-luvulla, ja vielä nytkin hän kuuluu kysytyimpiin ja parhaiten palkattuihin amerikkalaisnäyttelijöihin, jotka vakiinnuttivat korvaamattoman paikkansa alalla.

Mitä tulee hänen yksityiselämäänsä, hänen suhteensa australialaisen näyttelijän R. Crowen kanssa johti hänen avioliittonsa päättymiseen D. Quaidin kanssa. Pariskunta tapasi ensimmäisen kerran “Signs of Life – Elämän merkkejä – Proof of Life” -elokuvan kuvauksissa vuonna 2000.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant