Kukaan ei uskonut, että nainen voisi saada “ruman” asuntonsa näyttämään paremmalta, mutta hän ylitti kaikkien odotukset.

Jopa ystäväni ja sukulaiseni nauroivat minulle, kun aloitin remontin omin päin, mutta mikään ei voinut muuttaa mieltäni! 😉😮 Vanhasta ja surkeasta paikasta sain luksustalon, josta kaikki unelmoivat! 👇

Alun perin kyseessä oli tyypillinen vanha rakennus, jonka pinta-ala oli 45 neliötä. Aiempi pohjaratkaisu oli hankala ja jätti toivomisen varaa. Kaiken kaikkiaan asunnon ulkonäkö oli huonossa kunnossa. Niinpä pian sen ostamisen jälkeen omistaja palkkasi suunnittelijan ilman muuta luomaan modernin sisustuksen.

Nyt keittiön sisäänkäynti siirrettiin eteisestä olohuoneeseen, ja entisen käytävän paikalla on nyt jääkaappi. Seiniin valittiin neutraali sävy. Omistajat halusivat, että tiskiallas siirretään ikkunan viereen.

Myös olohuoneen seinissä on vaalea ja neutraali sävy. Lattia on päällystetty puukoolauksella. Ruokailuryhmä, jossa on pyöreä ruokapöytä, asetettiin ikkunan lähelle. Seinän vieressä on suuri sohva. Vastapäätä, klassisen kaavan mukaisesti, sijoitettiin televisio. Lähempänä eteistä on myös kirjahyllyjä ja lukupenkki.

Makuuhuone oli jaettu kahteen osaan: ensimmäisessä osassa oli täysimittainen makuuhuone, ja toisessa osassa oli suuri pukuhuone, jossa uudet omistajat voivat säilyttää monia tavaroita. Pukuhuoneeseen pääsee vain olohuoneesta.

Osaavan saneerauksen ansiosta kylpyhuoneen kokoa kasvatettiin. Tänne onnistuttiin sijoittamaan kylpyamme, wc, pesuallas, pesukone, kuivausrumpu ja säilytystilaa. Lattia- ja seinäverhoilussa käytettiin marmorijäljitelmää, kosteudenkestävää maalia ja mosaiikkia.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant